O nás Služby Produkty KOntakt

O NÁS SLUŽBY PRODUKTY KONTAKT

Záleží na tom
být EKO
OBCHOD S PŘÍRODNÍ KOSMETIKOU Protože nejen co jíme ale také co používáme pro péči o tělo nás vede být odpovědnými k životnímu protředí a okolí.

Vnímat přírodu,
a udržitelnost jinak...
O NÁS Být odpovědným vůči svému prostředí a okolí, znamená přemýšlet nad běžnými věcmi, které každodenně používáme. Mezi ně patří i péče o své tělo. Proto jsme pro Vás otevřeli kamennou prodejnu, která přináší pestrost přírodních vůní a materiálů s možností nakupovat "BEZ OBALU".

CO U NÁS NAKOUPÍŠ ? SLUŽBY Nakupuj u nás prostředky pro tvou domácnost, potřeby pro kosmetiku nebo udělej druhým jen tak radost například skvělým dárkem. PRODEJ BEZ OBALU Přines si svou láhev nebo kup naší originální láhev a vyber si z aviváží, prac. prostředků, mýdel, šampónů a jiných. ÉTERICKÉ OLEJE Najdeš u nás také velký výběr éterických olejů. NAMIXUJ SI SVOU KOUPEL Naprostá pecka pro zklidnění po náročným dnech ve tvé vaně. Smíchej přírodní suroviny se solí v kombinací s levandulí, měsíčkem, slézem aj. EKOLOGICKÁ DOMÁCNOST Od podlahy až po prach. Široký výběr pro každý povrch a lesk.

Produkty Kvalitní Marseillská mýdla a šampóny
Mulieres -ekologické čistící prostředky
Tierra Verde - ekodrogerie z Moravy
Včelobal - voskové sáčky
Kvítok - mýdla a šamóny
a mnoho dalších...

KONTAKT Ostravská 278,
Sviadnov 739 25
Česká republika
ADRESA Otevírací hodiny Pondělí– Pátek
9:00 - 17:00

Sobota a Neděle
zavřeno

PROVITA COSMETICS Ekologická prodejna s kometikou a přírodními produkty.
Možnost platby kartou nebo pomocí mobilního zařízení.
Všechna práva vyhrazena. 2022
O NÁS SLUŽBY PRODUKTY KONTAKT